Bródy János a szikszói klubban

Bródy János a szikszói klubban
Szikszó – Május 20-án, Szikszón lesz a kihelyezett Illés Klub – tájékoztatott Mező István, a Miskolci Illés Klub vezetője.

Ennek van hagyománya, hiszen volt ilyen már két alkalommal is, ám évente csak egyszer. Tavaly például Kovács Kati volt a vendégünk, míg ezúttal Bródy János lesz – mondta.

A vendéglátás apropója, hogy most, április 5-én volt a legendás Illés-együttes énekes-gitárosa 70 esztendős.

Közös zene

– Itt is köszöntjük! Egy 30–40 perces önálló műsort fog adni a tervek szerint, és a Miskolci Illés EmlékZenekarral (MIEZ) is zenélnek majd közösen. Egyébként az ő kapcsolatuk régebbi keletű, hiszen volt már Bródy János az Illés Klub vendége, és amikor a fiúk a fővárosban játszottak, akkor is találkoztak – tette hozzá a miskolci klubvezető, aki elárulta azt is, hogy tudtával a Miskolci Illés Klubon kívül csak a budapesti létezik, igaz a pestiek negyedévente tartanak foglalkozást.

– A miénk egy évtizede minden hónapban van, csak nyáron nem: az évadunk szeptemberben kezdődik és júniusig tart – mondta. – Most volt 10 éves a MIEZ, a klubunk pedig novemberben lép ebbe a korba, amikor is megtartjuk a 100. klubnapunkat. Hogy mivel készülünk, az legyen egyelőre meglepetés.

– ÉM-JLI –