Helyi közélet

2015.04.18. 10:47

Az elmúlt 24 órában számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Edelény, Miskolc, Szerencs - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. április 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Miskolc, Szerencs - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. április 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Miskolci Rendőrkapitányság két férfit vett 2015. április 17-én szabálysértési őrizetbe.

Miskolcon az Újgyőri főtér egyik élelmiszerüzletéből 2015. április 17-én 15 óra 30 perckor egy 17 éves helyi fiatal egy csomag kávét akart ellopni. A biztonsági őr felszólítására a tolvaj futásnak eredt, azonban a közelben a rendőrök elfogták, majd előállítását követően őrizetbe vették és vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

Ezt követően az egyenruhások 23 óra 45 perckor Miskolcon az Árpád után járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetőjét érték tetten, amikor ellenőriztek egy arra közlekedő személygépjárművet. A járőrök az igazoltatás során megállapították, hogy a gépjármű sofőrjét, K. János 28 éves tiszalúci lakost a Szerencsi Rendőrkapitányság 2016. január 12-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a szabálysértőt a rendőrkapitányságra történő előállítást követően őrizetbe vették.

A Miskolci Rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Edelényi- és a Szerencsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenöt esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában