Britney Spears férjhez megy

Akt.:
Britney Spears férjhez megy
Britney és barátj,a Jason Trawick Hawaii-on szeretne egybekelni, Spears turnéja után.

Britney Spears barátja a 39 éves tehetségkutató, Jason Trawick egy romantikus kis verssel és több tucat rózsával, térden állva kérte meg Spears kezét Los Angeles-i villájukban. A pletykák már múlt héten is szárnyra kaptak az eljegyzést illetően, hisz a popkirálynő egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján kapták lencsevégre. 

Briney Spears már harmadik esküvőjére készül

Spears, ha valóban hozzámegy jelenlegi barátjához, már a harmadik esküvőjén lesz túl. Elsőként 2004 januárjában Vegasban Jason Alexander-hez, gyermekkori szerelméhez ment hozzá, bár az a házasság igencsak tiszavirág életű volt. Még ugyanabban az évben Britney újra férjhez ment, a rapper Kevin Federline akkor már két gyerek apja volt. Két évig bírták együtt,majd elváltak.

A The Sun-nak nyilatkozó belső forrás szerint: – Britney nagyon rajtavan, hogy újra elkötelezze magát és szeretne még több babát is. Mivel nagyon konzervatív felfogású, addig nem lehet több gyereke, amíg nem házasodtak össze. Hogy mindez azt jelenti e, hogy Spears kisasszony valójában már terhes és az egész házassági hercehurca pusztán ezért van, vagy végre tényleg boldog a sokat megélt szőkeség? – bizonyára ez is hamarosan kiderül.
– MON –

Britney Spears a fotókon mindig szexi