Britney lesz Vilmos herceg következő barátnője?

Britney Spears vagy Paris Hilton lehet Vilmos herceg következő barátnője – legalábbis a brit bukmékerek szerint, akiknél már néhány órával azután fogadni lehet a trónörökös következő párjára, hogy a The Sun bulvárlap hírül adta, a herceg szakított kedvesével, Kate Middletonnal.

A William Hill fogadóiroda szerint a 24 éves Vilmos jövendőbelije lehet Hilton és Spears mellett a brit királyi család által jól ismert Tara Palmer-Tompkinson, az amerikai megasztár Kelly Osbourne és Paul McCartney volt felesége, Heather Mills is. A pletykalapok szerint egyébként a herceg 2002 óta rendszeresen e-maileket írogat Britney Spears-nek. A bukmékerekhez olyan fogadások is érkeztek már, amelyek szerint Vilmos előtt öccse, Harry házasodik meg.

A The Sun szombaton szellőztette meg, hogy Vilmos szakított kedvesével, Kate Middletonnal: a lap szerint a kapcsolat felbomlásának fő oka az volt, hogy a herceg ahelyett, hogy Londonba sietett volna barátnőjéhez, inkább katonatársaival töltötte szabadidejét.Sporthírek