Bringás időfutam a „Zsongón”

A hétvégi 15. Zsongó Lillafüred elnevezésű sport- és kulturális eseménysorozat keretében ismét megrendezik a kerékpáros egyenkénti időfutam versenyt.

Május 24-én, vasárnap, 8.30 órától, a Hámori-tó melletti parkolóban, az Ómassai útra várják a sportembereket, akik országúti és MTB kategóriában mérhetik össze tudásukat. Az általános- és középiskolások, valamint a felnőttek külön versenyt vívnak az egyaránt 5,4 km-es távon.

Nevezési díj nincs, mindössze jelentkezni, feliratkozni kell a rajtnál. A feliratkozás sorrendje megegyezik a rajtsorrenddel. Az első versenyző 9.30 órakor kezdheti meg a tekerést az óra ellen, míg a többiek 2 percenként lódulnak majd neki.

Fejvédő használata minden indulónak kötelező!

A kategóriánkénti legjobbak serleg-, érem- és tárgyjutalom díjazásban részesülnek. A legjobb szeniorok különdíjra számíthatnak.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s