boon-sportoldal

2010.10.01. 23:18

Granát igen, Béres nem

<p>A hagymájáról méltán híres Makó otthonában vendégszerepel a tabella második helyén tanyázó piros-fehér alakulat vasárnap délután.</p>

A Diósgyőr már szombaton útra kell, és a Szegeden töltött éjszaka után lépnek pályára Makón, amely mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on vasárnap 15 órától.

Ezen összecsapással kapcsolatban Benczés Miklós, a DVTK szakvezetője a következőket nyilatkozta:

– A héten hozzánk érkezett két próbajátékos közül a csütörtöki jótékonysági meccsen is mutatott teljesítménye alapján Granát Balázs szerződtetését javasoltam a klubvezetésnek. Béres Ferenc nem volt olyan meggyőző, és mivel hasonló típusú játékosok, az összevetésükben Granátot találtam jobbnak. Persze lehet, hogy Bérest is tudnánk használni, de csak azért, hogy eggyel többen legyünk, nem kell minden szabad státuszú játékosra lecsapnunk, mert arra is gondolni kell, hogy télen a hiányposztokon kell bővíteni a játékoskeretet. A mostani meccsen természetesen nyerni szeretnénk, bár tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz. A Makó masszív együttes, de nekünk komoly céljaink vannak, és ezt szem előtt tartva kell olyan teljesítménnyel előrukkolnunk, amellyel tovább gyarapíthatjuk pontjaink számát.

A pályán

Makói FC – Diósgyőri VTK (vasárnap, 15.00)

A DVTK várható kezdőcsapata: Rados – Rakovic, Gal, Budovinszky, Gohér – Dobos, Horváth G., Lippai, Halgas – Menougong, Roszel.

Az edző tippje: 1-3.

</script>

<hr />

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!