Bp. Honvéd vs. DVTK – Két diósgyőri drukker is megsérült a lelátón

Akt.:
Bp. Honvéd vs. DVTK - Két diósgyőri drukker is megsérült a lelátón
Bp. Honvéd vs. DVTK - Két diósgyőri drukker is megsérült a lelátón - © Fotó: Fekete Zsuzsa
Budapest, Miskolc – Két diósgyőri szurkoló is megsérült a vendégszektorban a Honvéd-Diósgyőr meccsen.

Egyikőjük előrezuhant a betonlelátón, zúzódásos és horzsolásos sérüléseket szenvedett, és rövid időre elvesztette az eszméletét. Másikuk a vaskerítést rugdosta, ezért úgy megsérült a térde, hogy a mentősöknek azt sínbe kellett tenni, valószínűleg 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett.

m78

Fotó: Homoky György

A mentők mindkettejüket ellátták és elengedték – tudtuk meg Fekete Zsuzsa újságírótól, aki épp a helyszínen tartózkodott az eset alatt.

m788

Fotó: Fekete Zsuzsa


A kispesti Davide Lanzafame (k), valamint a diósgyőri Diego Ignacio Vela Vázquez (j) és Busai Attila a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK mérkőzésen a kispesti Bozsik Stadionban 2017. július 22-én.
Budapest - A mérkőzés nagy részében emberhátrányban küzdő, címvédő Budapest Honvéd 2-2-es döntetlent játszott a vendég Diósgyőri VTK együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának szombati játéknapján. Ezzel megszakadt a kispestiek remek sorozata, ezt megelőző 11 hazai bajnokijukat ugyani...

Honvéd vs. DVTK
Budapest, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 2. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata a Budapest Honvéd gárdájához látogatott szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 2. forduló ...