Bp. Honvéd vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Sivic Tomislav: "A dobogó most már elment, de szeretnénk az első hatban végezni"
Sivic Tomislav: "A dobogó most már elment, de szeretnénk az első hatban végezni" - © Fotó: Homoky György
“Ma jól, szervezetten játszottunk, kontrolláltuk a mérkőzést, nálunk volt a labda” – kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Budapest Honvád elleni idegenbeli 1-1-es döntetlen után.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): – A hozzáállással elégedett vagyok, ebből lehet meríteni a továbbiakban. A mérkőzés elején voltak problémáink, mert az ellenfél három magas csatárral kezdett. A cél az volt, amikor idejöttem, hogy mozduljunk meg alul, mert ott vagyunk a táblázat alján, hogy mindig harcoljunk, hogy mindig pontokat szerezzünk.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Ma jól, szervezetten játszottunk, kontrolláltuk a mérkőzést, nálunk volt a labda. Szépen fociztunk, volt egy pár gyönyörű akciónk. 1-0-nál ismét akadt egy ziccerünk, ha azt kihasználjuk, akkor 2-0, történt már ilyen velünk a bajnokságban. Gratulálok a csapatnak, mert a Honvéd egy jó együttes, amely küzd a bennmaradásért. Az első félidőben volt 5-8 percünk, akkor gólokat kaphattunk volna, de ezt a szakaszt leszámítva elégedett vagyok. A dobogó most már elment, de szeretnénk az első hatban végezni.


BOON-ÉLŐ – Bp. Honvéd vs. DVTK 1-1 (1-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 23. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd vendégeként lépett pályára szombaton 16.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »