Bottal ütött a támadó Sajónémetiben

Akt.:
Bottal ütött a támadó Sajónémetiben
© Fotó: police.hu
Sajónémeti – Bűnügyi őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki Sajónémetiben egy idős embert fejbe vert a sértett saját sétabotjával.

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 20 éves sajónémeti férfival szemben.

A gyanúsított 2017. szeptember 26-án 15 óra körül Sajónémetiben italt akart szerezni egy sétabottal közlekedő 61 éves férfitól. A támadó, a közkútra vízért induló sértett kezéből kitépte a görbebotot, majd azzal fejbe verte áldozatát, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az Ózdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett 20 éves fiatalemberrel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: Illusztráció - 24.hu
Miskolc - Egy nap alatt elfogták a rendőrök azt a helyi lakost, aki Miskolcon kifosztott egy mozgássérült férfit. Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság T. Elemér 22 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. szepte...