Bottal támadt a nevelőapára

Bosszút akart állni annak az ópályi kislánynak az édesapja, akit szombaton nevelőapja úgy megvert, hogy életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani.

“Az édesapa hétfőn bottal felfegyverkezve ment kérdőre vonni lányának nevelőapját. Először a ház ablakait törte be, majd verekedés kezdődött, amiben ketten könnyebben megsérültek” – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A nevelőapának sikerült megúszni a verést. Ezután két táborra szakadtak az utca lakói. A tömegverekedést a kiérkező rendőrök akadályozták meg. Az édesapa ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

A 8 éves kislányt szombaton több tétlenül álló szemtanú előtt verte és rugdosta meg nevelőapja, azért mert a kislány saját nyakába akasztotta 10 hónapos kisöccse egyik arany nyakláncát. A gyereket súlyos belső sérülésekkel szállították kórházba, ahol azonnal meg kellett műteni. Állapotáról a kórház a család kérésére nem ad felvilágosítást.Sporthírek