Botrány lesz ma az Üllői úton? – Blikk

Balhétól tartanak a Ferencváros focicsapatának vezetői a szombat esti, NB II-es, a BKV Előre elleni mérkőzésen. A bajnoki rajt előtti szurkolói találkozón ugyanis több drukker felháborodva szidta a vezetőség tagjait. A Ferencvárosi Szurkolók Szövetsége közleményben is elhatárolódott a csapat vezetőitől. Néhányan névtelen levélben kérték a csapat tagjait, veszítsék el a mérkőzéseket. Lipcsei Péter, az FTC […]

Balhétól tartanak a Ferencváros focicsapatának vezetői a szombat esti, NB II-es, a BKV Előre elleni mérkőzésen. A bajnoki rajt előtti szurkolói találkozón ugyanis több drukker felháborodva szidta a vezetőség tagjait. A Ferencvárosi Szurkolók Szövetsége közleményben is elhatárolódott a csapat vezetőitől. Néhányan névtelen levélben kérték a csapat tagjait, veszítsék el a mérkőzéseket. Lipcsei Péter, az FTC kapitánya ezzel nem ért egyet és számít a szurkolókra. A találkozón egyébként a korábbi mérkőzésekhez hasonló biztonsági intézkedések lesznek. Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatója a lapnak elmondta, hogy szeretné, ha a játék miatt a lelátóra érkező drukkerek békében szurkolhatnának este a csapatnak.
A szurkolói felháborodás oka, hogy a Fradi vezetősége visszalépett az MLSZ elleni kártérítési pertől, amit azért indítottak, mert szerintük a szövetség jogtalanul zárta ki a csapatot az élvonalból.