Bosszúból késelt a banda kecskeméten

Valószínűleg egy korábbi sérelem miatti bosszú vezérelte azt a bandát, amelynek tagjai két embert is megkéseltek szombat éjszaka egy szórakozóhelyen Kecskemét-Hetényházán, Bács-Kiskun megyében

Négyen sérültek meg, köztük két ember életveszélyesen.
A 10-12 fős banda bárdokkal és késekkel felszerelkezve érkezett a kecskeméti szórakozóhelyre, hogy egy korábbi sérelem miatt bosszút álljanak egy ott lévő férfin – többször megszúrták áldozatukat a hasán és a szíve környékén.
A hely biztonsági őre segíteni próbált a vendégnek, de őt is megszúrták: a homlokán szúrták és szintén a hasán. Az incidens közben még ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. A támadók elmenekültek.
A két megkéselt férfi életveszélyes állapotban került kórházba. Úgy tudni, a biztonsági őr már átesett egy komoly műtéten. A Független Hírügynökség kereste vasárnap a kórházat, de ott egyelőre nem adtak információt az állapotáról. A másik életveszélyesen sérült emberről sincs hír.

A rendőrség korábban annyit közölt, hogy életveszélyes testi sértés miatt már keresik a támadó csapat tagjait. Részletesebb tájékoztatást hétfőre ígértek az ügyben.További hírek a Magyarország kategóriából