Borvacsora a festői szépségű tarcali Gróf Degenfeld Kastélyszállóban

Borvacsora a festői szépségű tarcali Gróf Degenfeld Kastélyszállóban
A június nemcsak a nyár kezdete hanem a szőlő virágzásának időpontja is. Ez alkalomból az idén másodjára rendeznek borvacsorát a festői szépségű tarcali Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** éttermében június 18-án. 

A márciusban tartott első borvacsorán tokaji és villányi borokhoz párosított ételek kápráztatták el a résztvevőket, míg a mostani, júniusi borvacsorájukon a Takler Pincészet mutatkozik be. A 6 fogásos ételkülönlegességekből álló vacsorához – a két pincészet borászának ismertetőjével – a Gróf Degenfeld Szőlőbirtok  tokaji borkülönlegességei mellett kiváló szekszárdi borokat kóstolhatnak meg a résztvevők. A Solymosi Attila konyhafőnök által kreált menüsorban pedig olyan, a korai nyári forróságban is jól fogyasztható könnyed fogások kaptak helyet, melyeknél fontos szempont volt a helyi alapanyagok használata és a magyaros ízvilág.
 
A borvacsora időpontja 2011.06.18. este 6 óra.
Asztalt foglalni és érdeklődni a Gróf Degenfeld Kastélyszálló**** elérhetőségein lehet: hotel@degenfeld.hu, www.hotelgrofdegenfeld.hu, 47/580-400.








hirdet�s