Börtönből üzent a gyilkos masszőrnő

Börtönből üzent a gyilkos masszőrnő
© Fotó: Tények
Debrecen, Miskolc – Kétségbeesett üzenetet küldött ügyvédjén keresztül a masszőrnő, akit 16 év börtönre ítéltek szomszédja megöléséért.

Az ítélet szerint egy vita után megfojtotta, műanyag zsákba csomagolta és a lépcsőházban hagyta áldozatát. Csakhogy ő ártatlannak vallja magát és képtelen beletörődni az ítéletbe.

Videó: Tények


Azt mondja, minden pillanat szörnyű a börtönben, főleg ha valakit ártatlanul zárnak be. Ügyvédéjével a Kúriához fordulnak felmentésért.


Megmutatták, hogyan történhetett a holttest lecipelése
Debrecen, Miskolc - Jogerős határozatot hozott az ítélőtábla: K. Mária Eszter 16 év fegyházat kapott az idős nő megöléséért. Bár K. Máris Eszter mindvégig tagadta bűnösségét, a Debreceni Ítélőtábla dr. Balla Lajos vezette tanácsa keddi jogerős határozatában jóváhagyta a Miskolci Törvényszék ápril...

Éjjel volt a gyilkosság helyszíni tárgyalása Miskolc belvárosában
Miskolc - A legapróbb részletekig rekonstruáltak egy öt évvel ezelőtti gyilkosságot Miskolcon. Éjjel tartottak helyszíni tárgyalást egy helyi masszőrnő ügyében, aki a vád szerint megfojtott egy idős asszonyt. A nő ártatlannak vallja magát. Első fokon felmentették, másodfokon viszont tizenhat évet ka...