Börtön fenyegeti Pete Doherty brit énekest

Egy brit bíró kedden figyelmeztette Pete Doherty énekest: börtönbe kerülhet, ha nem változtat drogos életvitelén. Az énekes júliusban bűnösnek vallotta magát, amiért a megfelelő biztosítás nélkül vezetett, miközben crack, heroin, ketamin és marihuána volt nála.

A 28 éves énekest májusban állították meg, miközben London nyugati részén hajtott autójával, amin nem volt megfelelő biztosítás, és illegális kábítószerek voltak kocsijában. Júliusban a bíróság drogelvonóra kötelezte a Babyshambles nevű együttes frontemberét. Doherty ügyvédje kedden közölte, hogy az énekes részt vesz a detox programban, és mostmár “egyértelműen jobban néz ki”.

Doherty közölte, hogy beültettek a gyomrába egy szerkezetet, ami segít neki a leszokásban, és azt is felajánlotta a bírónak, hogy megmutatja pontosan hol van az implantátum.

Davinder Lachar bíró közölte az énekessel, hogy még nem döntött büntetéséről, ami lehet börtön és közmunka is. A döntés attól függ, milyen információkat kap Doherty-ről négy hét múlva, amikor az énekesnek újra meg kell jelennie a bíróság előtt.

Pete Doherty szinte állandó szereplője a brit bulvársajtónak Kate Moss szupermodellel való kapcsolata, és drogos ügyei miatt.Sporthírek