Friss hírek

2009.12.04. 16:04

Biciklist vert meg az autós

<p>Autós vert meg egy biciklist csütörtökön délután Nyíregyházán. Egy fiatal férfi autójából kiszállva bántalmazott és fellökött egy 61 éves kerékpárost, mert nem tudott miatta kikanyarodni a keresztezõdésbõl. A biciklisnek eltört egy bordája - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteken Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense. A rendõrség súlyos testi sértés miatt indított eljárást a 34 éves autós ellen. A férfi azzal védekezett, hogy lázas gyermekét vitte kórházba, azért sietett annyira.</p>

Ugyancsak Szabolcsban, egy 19 éves dombrádi férfi ellen a közlekedés biztonsága elleni bûntett miatt kezdeményezett eljárást a rendõrség. A megalapozott gyanú szerint a férfi csütörtökre virradóan ittas állapotban kirángatott a földbõl és az út mellé dobott egy "elsõbbségadás kötelezõ" jelzõtáblát, majd egy szemetes konténert is felborított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!