Viszonzatlan szerelem miatt kellett meghalnia Csengének?

Fulladás okozta Csenge halálát, meggyilkolásával egy 20 éves férfit gyanúsítanak
Fulladás okozta Csenge halálát, meggyilkolásával egy 20 éves férfit gyanúsítanak
Borsodnádasd, Miskolc, Ózd – Megdöbbenve állnak a borsodnádasdiak a hétvégi gyilkosság előtt, amelynek egy fiatal lány volt az áldozata.

Nemcsak a várost, hanem az egész környéket megrázta a tinédzserlány halála. A 17 esztendős K. Csenge eltűnését vasárnap délután jelentette be az édesanyja, ezután a rendőrség, a polgárőség és a tűzoltók is keresték a fiatalt. Ruhátlan holttestét nem sokkal vasárnap éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg a templom közelében, egy vízzel teli aknában.

A gyanúsított egy vízzel teli aknába eresztette a lányt.” dr. Mecser Tamás

Többször fellépett

Az adatgyűjtés után gyanúsítottként hallgattak ki egy húszéves helyi férfit, aki ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. A közösségi portálokat elárasztották a részvétnyilvánítások, sokan a megdöbbenésüknek adtak hangot az ügy kapcsán. Annyit lehetett tudni, hogy talán fulladás okozta a lány halálát.

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere külön megemlékezett a fiatal lányról, aki az elmúlt években több városi rendezvényen vállalt szerepet, fellépett az Ózdi Zenész Színházzal is.

Gyertyás megemlékezés

– Számomra felfoghatatlan, hogyan képes valaki egy emberéletet kioltani. Még erősebb a tehetetlen düh és a fájdalom, ha egy fiatal, tehetséges, tervekkel bíró emberrel történik mindez, aki előtt még ott állhatott volna az egész élet – fogalmazott a politikus.

Borsodnádasdon is a fájdalom, a megdöbbenés és a tehetetlenség lett úrrá az embereken, értetlenül állnak a történtek előtt. A városban sok mindenről beszélnek a tragikus eset óta. A helyi templom lépcsőjén gyertyás megemlékezést tartottak, több százan emlékeztek meg Csengéről.

Szerelmes volt?

A helyiek azt mondják, hogy a gyanúsított szerelmes volt a lányba, de ez nem talált viszonzásra, talán ez lehetett az indíték. A rendőrség a helyszínen is kihallgatta az elkövetéssel meggyanúsított férfit.

– Egyáltalán nem gondoltuk erről a srácról, hogy képes ilyet elkövetni – mondta egy helyi lakos. – Felfoghatatlan az egész, soha semmilyen probléma nem volt a fiúval. Egyáltalán nem balhézott, rendőrségi ügye sem volt.

– Borzasztó, hogy egy ilyen eset kapcsán figyeltek fel a településre, az összes lakos osztozik a család fájdalmában, szörnyű, ami történt – mondta egy másikuk.

Kedden délután már tudni lehetett, hogy a fiút gyanúsítja a rendőrség, ezt sajtótájékoztatón meg is erősítették.

img_5661

Beismerő vallomást tett a 20 éves fiú

A bűncselekménnyel kapcsolatos nyomozásról és annak eredményeiről dr. Mecser Tamás ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese tartott sajtótájékoztatót kedd délután Miskolcon.

Hétfőn délután – a tanúk kihallgatását követően – a nyomozás odáig jutott, hogy gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves borsodnádasdi férfit. Az eddigi információk szerint a fiatal férfi szombaton este, Borsodnádasd egyik erdős területén találkozott a lánnyal és beszédbe elegyedtek.

A fiatal lány később – a főkapitány-helyettes megfogalmazása szerint – „öntudatlan állapotba került, majd a gyanúsított egy vízzel telt aknába eresztette”. A szakértő szerint halálát fulladás okozta. Az eset egyéb részleteit további nyomozás és szakértői vizsgálatok eredményei tisztázhatják.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon a 20 éves borsodnádasdi férfi beismerő vallomást tett.

A rendőrség őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

ÉM-ME, SZB


Beismerő vallomást tett a borsodnádasdi fiatal
Miskolc, Borsodnádasd - Még élt a 17 éves borsodnádasdi lány, amikor gyilkosa egy vízzel teli aknába dobta. Ezt a rendőrség közölte azután, hogy hétfőn elfogtak egy húsz éves fiatalt, akit a gyilkossággal gyanúsítanak. Szakértők szerint a lány halálát fulladás okozta. Csenge eltűnését édesanyja j...

Miskolc, Borsodnádasd, Ózd - Egy 20 éves borsodnádasdi férfit gyanúsítanak a 17 éves lány meggyilkolásával. Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves borsodnádasdi férfival szemben, aki - a nyomoz...

Borsodnádasd - Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves borsodnádasdi férfival szemben. Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2017. szeptember 3-án, a délutáni órákban tettek bejelen...

Megerőszakolhatták a borsodnádasdi lányt
Borsodnádasd - Megerőszakolhatták és megfojthatták azt a 17 éves borsodnádasdi lányt, akinek meztelen holttestét a település templománál találták meg. Csenge bulizni indult a szülei tudtával, de nyoma veszett. Eltűnését apja jelentette be, a család egészen vasárnap éjfélig reménykedett abban, ho...

Buliból ment haza, megölték a borsodnádasdi lányt
Borsodnádasd - Holtan találtak egy tizenhét éves, gimnazista lányt Borsodnádasdon. A lány eltűnését édesanyja jelentette be a rendőrségen vasárnap délután. Az RTL Klub úgy tudja, szombaton elengedte buliba azzal, hogy este tízre haza kell érnie. Mivel nem jelentkezett, keresni kezdték. Éjfél körü...

Borsodnádasd, Ózd - Büntetőeljárás keretében vizsgálják egy 17 éves borsodnádasdi lány halálának körülményeit. Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsére szeptember 3-án a délutáni órákban tett egy 17 éves lány édesanyja bejelentést gyermeke eltűnése miatt. A rendőrség a polgárőrség és a t...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Borsodnádasd.
BOON.HU


hirdetés