Vihar Borsodban – Áramszünet több településen

Akt.:
Vihar Borsodban – Áramszünet több településen
Borsod-Abaúj-Zemplén – Arló, Borsodnádasd, Járdánháza, Szirmabesenyő: folyamatos a rendőri jelenlét az áram nélkül maradt településeken.

Folyamatos a rendőri jelenlét a vihar miatt áram nélkül maradt településeken – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Szirmabesenyőn, Arlón, Járdánházán és Borsodnádasdon nem volt áram vasárnap este. A közrend és a közbiztonság fenntartása, valamint a bűncselekmények megelőzése miatt a rendőrök az áramszolgáltatás visszaállításáig jelen lesznek az érintett településeken.

ÉM


Volt munkájuk bőven a tűzoltóknak - illusztráció
Borsod-Abaúj-Zemplén - Vasárnap huszonhat alkalommal riasztották a hivatásos tűzoltókat a viharos időjárással összefüggő káresetek miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Az egységeknek a legtöbb esetben forgalmi akadályt képező fákat kellett eltávolítaniuk. A viharos szél összesen három ingatlan t...

Harsány - Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Harsányban, a Táncsics utcában hétfőre virradó éjszaka. A káresetet a miskolci és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával számolták fel. Az egységek kiérkezésekor egy melléképület égett tel...Borsodnádasd.
BOON.HU


hirdetés