Videó: Buliból ment haza, megölték a borsodnádasdi lányt

Buliból ment haza, megölték a borsodnádasdi lányt
Buliból ment haza, megölték a borsodnádasdi lányt - © Forrás: RTL Klub
Borsodnádasd – Holtan találtak egy tizenhét éves, gimnazista lányt Borsodnádasdon. A lány eltűnését édesanyja jelentette be a rendőrségen vasárnap délután.

Az RTL Klub úgy tudja, szombaton elengedte buliba azzal, hogy este tízre haza kell érnie. Mivel nem jelentkezett, keresni kezdték. Éjfél körül találták meg a holttestét egy erdős részen. A helyiek szerint megfojtották. Megrázó tudósítás!

Forrás: RTL Klub


Borsodnádasd - Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves borsodnádasdi férfival szemben. Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2017. szeptember 3-án, a délutáni órákban tettek bejelen...

rendorseg-szirena
Borsodnádasd, Ózd - Büntetőeljárás keretében vizsgálják egy 17 éves borsodnádasdi lány halálának körülményeit. Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsére szeptember 3-án a délutáni órákban tett egy 17 éves lány édesanyja bejelentést gyermeke eltűnése miatt. A rendőrség a polgárőrség és a t...Borsodnádasd.
BOON.HU


hirdetés