Gobaldaru Borsodnádasd Rallye – Több mint százan a MARB-futamon

Akt.:
Gobaldaru Borsodnádasd Rallye - Több mint százan a MARB-futamon
Gobaldaru Borsodnádasd Rallye - Több mint százan a MARB-futamon
Borsodnádasd, Ózd – Rendkívül népes mezőny érkezik a Gobaldaru Borsodnádasd Rallye-ra.

A megadott határidőig több mint száz páros adta le nevezési szándékát a hétvégén esedékes Gobaldaru Borsodnádasd Rallye-ra, amely a Magyar Amatőr Rallye Bajnokság (MARB) Északi Régiójának következő versenye lesz. Az amatőrök között több mint hetven egység indulása várható, a licences párosok száma pedig meghaladja a húszat. Az előfutókkal együtt pedig a létszám meghaladja a bűvös százas határt.

ibb_03-1

A futam mezőnye szombaton reggel érkezik Ózdra, ahol az adminisztratív és a technikai átvételeket tartják. A délelőtti órákban az autók bárki számára megtekinthetőek lesznek, méghozzá az Opel Ózd környékén. Délután pedig már mozgásban is látható lesz a mezőny, a 17.30-tól kezdődő prológon. Az ózdi stadion salakpályája lesz a helyszín, ahol a MARB-os és a Licences egységeket csökkentő rajtszám szerint láthatja a publikum (Belépőjegy: 1500 forint).

Gyorsok nyolctól

A Gobaldaru Borsodnádasd Rallye érdemi része vasárnap reggel 8 órakor kezdődik, a Borsodnádasd – Balaton közötti, valamivel több, mint öt kilométeres gyorsasági szakaszokon. A pilóták és a navigátorok mindkét irányba három-három alkalommal teljesítik a távot, ezután az esti órákban a nádasdi közösségi házban tartják meg az eredményhirdetést. Fontos, hogy a pályát reggel 7 órakor lezárják, innentől kezdve csak gyalogosan lehet megközelíteni az érintett szakaszt.

ÉM-MEBorsodnádasd.
BOON.HU


hirdetés