haon-sportoldal

2007.11.21. 17:13

Ismét zúgjon a Hajrá, DKSE!

<p>Debrecen - Az orosz Krasznodar felett aratott hatgólos győzelem után itt az újabb feladat a DKSE-Airport Debrecen gárdája előtt.</p>

Ismét kupameccs vár a legénységre, de ezúttal nem a nemzetközi, hanem a hazai porondon. A Magyar Kupában ma este 18 órától a Mezőkövesd lesz az ellenfél a legjobb 16 közé jutásért. A továbbjutásról egy találkozó dönt, tehát amelyik csapat szerdán nyer, várhatja a következő kör sorsolását.

A klub vezetésének döntése értelmében a kupamérkőzést ingyen tekinthetik meg a szurkolók, és a lelátóról érkező hangorkán bizony a Mezőkövesd ellen is hasznos lehet, hiszen a DKSE-hívek emlékezetében minden bizonnyal élénken él még a két héttel ezelőtti bajnoki, amikor Rédeiék szinte csak vért izzadva tudták legyőzni a borsodiakat.

– Előrebocsátom, hogy az a meccs sem lesz könnyű – így Kovács Mihály, a DKSE vezetőedzője. – Miután a kövesdiek a debreceni bajnokin nagyon megszorongattak, értelemszerűen megpróbálnak majd abból az emlékből is erőt meríteni. Én azért nagyon remélem, hogy most nagyobb különbséggel győzünk, az a célunk, hogy gyorsabbak legyünk, mint ők. Nekünk minden egyes győzelem újabb és újabb erőt ad, ezért is ég a bennünk a tűz, ráadásul a Magyar Kupát is nagyon fontos frontnak tekintjük, nem laktunk jól azzal, hogy hatgólos győzelmet arattunk a Krasznodar ellen a hét végén az EHF-kupában.

Ami a csapat e heti programját illeti: a Mezőkövesd elleni szerdai találkozó után a csütörtök és péntek már az EHF-kupa-visszavágó jegyében telik. Szombaton aztán nem akármilyen utazás vár a DKSE-re, hajnalban kel útra az együttes, és moszkvai átszállással – három és fél óra várakozás után – repül tovább Krasznodar városába, ahol vasárnap ottani idő szerint 17 órától próbálja kiharcolni a továbbjutást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!