Borsodi Vágta: harmadszor

Akt.:
Korábban is izgalmas versenyt hozott a Borsodi Vágta
Korábban is izgalmas versenyt hozott a Borsodi Vágta
Hernádnémeti – A Nemzeti Vágta észak-magyarországi előfutamának szombaton Hernádnémeti ad otthont.

Az érdeklődők a kastély mögötti területen láthatják a látványos és izgalmas lóversenyt.

– Az idén immáron harmadik alkalommal rendezzük a Nemzeti Vágta hivatalos előfutamát, a Borsodi Vágtát – mondta Madzin János, a rendezvény egyik főszervezője.

Húsz lovas

– A Hernádnémeti Kastély mögött sorra kerülő verseny házigazdája a Hernádkak-Belegrád Fejlesztéséért Közhasznú Alapítvány, valamint Hernádnémeti Nagyközség Önkormányzata. A tavalyi Nemzeti Vágtán való sikeres szereplés – Hernádnémeti a döntőbe került és ott a dobogó 3. helyét szerezte meg – büszkeséggel töltötte el a község lakóit, így az idei rendezvényt is nagy várakozás előzi meg, hiszen a szervezők színes és érdekes programot állítottak össze.

Már az indulók létszáma is figyelemre méltó, mivel húsz település lovasa méri össze tudását, amennyiben a verseny napján a ló és lovasa megkapja az indulási engedélyt.

– Izgalmas versenyt, színes programokat láthatnak kicsik és nagyok, ha augusztus 1-jén kilátogatnak Hernádnémetibe, a szokott helyre: a kastély tőszomszédságába, a Hernád partjára – folytatta Madzin János. – A nézők a festői környezetben, hideg italok és meleg ételek elfogyasztásával tölthetnek el egy kellemes napot a Borsodi Vágtán. A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

ÉM
hirdetés


hirdet�s