Borsodi szépség is lehet Magyarország királynője

Akt.:
Glonczi Bianka és Magicz Mirtill
Glonczi Bianka és Magicz Mirtill
Mezőkövesd, Miskolc – Ötszáz jelentkező közül választották ki a Magyarország Szépe döntőseit, köztük két borsodi lányt.

Bemutatták az idei Magyarország Szépe versenynek azt a húsz indulóját, akik 16-án a Miss World világverseny hazai döntőjében mérkőznek.

magyarorszag-szepeA 2018-as Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny indulói a budapesti Fröccs Terasz vendéglátóhelyen tartott sajtótájékoztatón 2018. június 13-án | MTI Fotó: Kovács Tamás

A labdarúgó világbajnokság a Magyarország Szépe szervezőit is megihlette, így úgy döntöttek, hogy a július 8-ai Duna Televízión látható élő műsorban a versenyzők egy focitémájú öltözékben is végigvonulnak a kifutón, a show új műsorvezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István lesznek.

Szépségeink a döntőben

A mezőny miskolci tagja a 19 éves Glonczi Bianka, aki a személyi edzője biztatására jelentkezett a versenyre, ahol minél több élményt szeretne szerezni.

glonczi-biankaGlonczi Bianka

A másik borsodi lány a 20 éves Magicz Mirtill, aki Mezőkövesden lakik és Egerben jár egyetemre, óvodapedagógus szakra. A párjával él, aki focista és Mirtill is nagyon szereti a labdarúgást.

magicz-mirtillMagicz Mirtill


A Magyarország Szépe szépségverseny sajtótájékoztatója
Budapest - Bemutatták szerdán Budapesten az idei Magyarország Szépe versenynek azt a húsz indulóját, akik közül 16-an a Miss World világverseny hazai döntőjében mérkőznek meg július 8-án. A Magyarország Szépe verseny döntőjét a Duna és Duna World csatorna élőben sugározza, a show új műsorvezetői ...