Borsodi rendőrök győzelme a bűnügyi technikai versenyen

Borsodi rendőrök győzelme a bűnügyi technikai versenyen
© Fotó: police.hu
Eger, Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az Országos Bűnügyi Technikai Versenyen első helyezést ért el.

Tizedik alkalommal került megrendezésre 2016. május 4-én a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében a Vedres Mátyás Országos Bűnügyi Technikai Verseny, amelynek helyszínét Eger városa biztosította.

Az egész napos, 17 feladatból álló megmérettetésen – amelynek során többek között helyszíni szemle lefolytatása, bűnügyi nyilvántartásba vétel és helyszín rekonstrukciója is volt – 19 csapat vett részt. A vetélkedőt a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem munkatársai is színesítették.

Az izgalmas versenyt végül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte, amelynek vezetője Tarr László r. alezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály vezetője volt, tagjai Szolyák Zoltán c.r. százados bizottságvezető, Majzik Tamás c.r. őrnagy bűnügyi kiemelt főtechnikus és Spisák András c.r. törzszászlós bűnügyi technikus voltak.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –