nba

2019.05.22. 09:40

A Toronto egyenlített a Milwaukee ellen

A Toronto Raptors második hazai mérkőzését is megnyerte kedden az alapszakaszgyőztes Milwaukee Bucks ellen, így a két csapat párharca 2-2-es döntetlenre áll az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keleti főcsoportdöntőjében.

Az előző, két hosszabbítás után kicsikart győzelem során a kanadaiak vezére, Kawhi Leonard 52 perc alatt 36 pontot szórt, ezúttal – némileg fáradtabban mozogva – csak 19 pontig jutott. Társai közül azonban mind a tíz büntetőjét értékesítette Kyle Lowry, aki 25, Serge Ibaka pedig 17 pontot szerzett, így a Raptors 7-2-re javította hazai mérlegét a rájátszásban.

A Milwaukee görög sztárja, Jannisz Antetokunmpo 25 ponttal és 10 lepattanóval zárt, míg Khris Middleton 30 pontot dobott. A Bucks hat győzelmet követően egymás után másodszor kapott ki, ami az alapszakasz során csupán egyszer fordult elő.

A Toronto 48-23-ra nyerte a cserejátékosok párharcát, a keleti döntő ötödik meccsére magyar idő szerint pénteken hajnalban kerül sor Milwaukee-ben. A nyugati fináléban a címvédő Golden State Warriors már 4-0-lal „kisöpörte” a Portland Trail Blazerst.

Eredmény:

keleti főcsoportdöntő, 4. mérkőzés:

Toronto Raptors-Milwaukee Bucks 120-102

Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-2.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában