Helyi gazdaság

2012.02.15. 15:17

Több ezer állásajánlat a HVG Állásbörzén

Több ezer állásajánlat, képzési lehetőségek, izgalmas előadások, kreatív játékok, versenyek és speciális programok – ezt kínálja a HVG börzéje a látogatók számára február 22-23 közt a SYMA Rendezvényközpontban. A szervezők gondoltak azokra is, akik nem tudnak megjelenni az állásbörzén.

Több ezer állásajánlat, képzési lehetőségek, izgalmas előadások, kreatív játékok, versenyek és speciális programok – ezt kínálja a HVG börzéje a látogatók számára február 22-23 közt a SYMA Rendezvényközpontban. A szervezők gondoltak azokra is, akik nem tudnak megjelenni az állásbörzén.

 A rendezvény honlapján található online standok segítségével az ország minden területéről megtekinthetőek a több mint 100 munkaadó nyitott pozíciói, a börzét követően pedig online is lehet jelentkezni az állásokra. Addig is érdemes böngészni az ajánlatok, kiállítók közt és feltérképezni, hogy mit kínálnak számunkra a cégek.

Az online standok és a részletes céginformációk már megtekinthetők a rendezvény honlapján.

A börze adatai szerint a kiállítók 91%-a kínál pályakezdőknek szóló ajánlatokat, viszont ennél is magasabb azoknak az aránya (95%), akik tapasztalatot igénylő pozíciókat is meghirdetnek a helyszínen. A kiállítók 67%-a kifejezetten senior szakembereket is keres, 54%-uk pedig akár vezetői pozíciókat is tud kínálni a rendezvény látogatóinak. Az állásajánlatok szakterületek szerint is megoszlanak: A kiállítók kétharmada mérnöki, műszaki, gazdasági és pénzügyi pozíciókat egyaránt kínál, több mint 60%-uk pedig informatikai szakembereket és magabiztos nyelvtudással rendelkező munkavállalókat is keres. Így azok is találhatnak eséllyel megpályázható, vonzó ajánlatokat a börzén, akik középfokú vagy a fentiektől eltérő végzettséggel, viszont jó nyelvtudással rendelkeznek egy vagy több nyelven.

Hogyan tud állást keresni az állásbörze honlapja segítségével?

-     a honlapon keresztül megismerhetőek a cégek és aktuális ajánlataik,

-     a börze után, február 24-től március 11-ig online is lehet jelentkezni a meghirdetett állásokra,

-     részletes keresési feltételek beállításával megtudhatja, melyik kiállítók kínálnak az Ön számára releváns állás vagy képzési ajánlatot.

 

Álláskeresés nyereményekkel

Azok a látogatók, akik regisztrálnak a rendezvényre, a börze honlapjáról elérhető pontgyűjtő játékkal értékes ajándékokat is nyerhetnek. A legszerencsésebb játékos egy hétvégére hazavihet egy 2.0 TFSI motorral szerelt, 211 LE-s AUDI TT Coupe-t!

A pontgyűjtő játék részletei és a további nyeremények megtalálhatóak a rendezvény honlapján.

 

Miért érdemes ellátogatni rendezvényre, ha van rá lehetősége?

Mert a helyszínen személyesen is kapcsolatba léphet az Önt érdeklő kiállítókkal, visszajelzést kaphat, tájékozódhat a kiválasztott pozíciókról, illetve olyan információkhoz juthat a cég munkatársaitól, amelyek elősegíthetik sikeres pályázatának megírását. Érdemes kihasználni a lehetőséget, hogy testközelből ismerkedhessen meg a munkaadókkal és megtudja, mi is rejlik valójában egy álláshirdetés mögött.

 

Ha szeretne még többet megtudni a kiállítókról, érdemes böngészni a börze honlapján található „Tudtad-e, hogy…?” érdekességei, vagy a korábbi látogatók sikertörténetei között.

 

HVG Állásbörze – Kulcs az álláskereséshez!

2012. február 22-23-án a SYMA Rendezvényközpont B csarnokában valamint online március 11-ig a börze honlapján!

Részletek, kiállítók, programok és regisztráció: http://www.hvgallasborze.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!