Borosékkal boldogulna a Szakoly

Harcedzett futballistákkal próbálja menteni a menthetőt a Szakoly – a megyei másodosztályú egyletnek ugyanis maradandót kell produkálni a tavaszi szezonban, ha meg akarja úszni a kiesést. A labdarúgó megyei II. osztály Díjözön-csoportjának táblázata. [.pdf – 38KB]

A Díjözön-csoport utolsó helyén veszteglő – a közelmúltban még az NB III-ban szereplő – gárda soraiba szólította Puki Gábort, aki Nagyhalászból érkezett, továbbá Cziotka Gábor kapus, valamint Kígyósi János személyében szintén tapasztalt játékosokat igazolt.

Utóbbi két ember, akárcsak Vadicsku István az „osztálytárs” és a télen jelentős változásokat végrehajtó Nyírvasváritól köszönt el.
Boros Gyula sem kezdő a szakmában, olyannyira nem, hogy már tréneri feladatba is belekóstolt – momentán a pályán számít szolgalataira a Kulánda Tibor által irányított legénység. A kerethez csatlakozott Palaga Péter is, ő nyíradonyi kitérőt követően tért vissza Szakolyba, míg a Drahos Zoltán,Gonda István alkotta duó némi kihagygyás után állt újfent edzésbe.

A friss szerzemények listája a Kemecse II. két labdarúgójának, Hajnal Viktornak illetve Hurcsik Imrével teljes.
A távozási oldalon a pályafutását Rakamazon folytató cerberus, Lippa János, valamint Laskai Dávid és Salánki István neve szerepel.

– Koncz Tibor –