Bordát tört a részeg miskolci rendőr, letartóztatták

Akt.:
Bordát tört a részeg miskolci rendőr, letartóztatták
Miskolc – Élettársát bántalmazta, akit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A hivatalos megfogalmazás szerint “életveszélyt okozó testi sértés és kapcsolati erőszak bűntette” miatt folytat nyomozást a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség egy 39 éves miskolci rendőrrel szemben, aki – a nyomozás adatai szerint – 2014. novemberében munkája kapcsán ismerkedett meg egy 38 éves nővel, akivel 2015. nyara óta közös lakást béreltek Miskolc belvárosában. Az összeköltözést követően a rend őre egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére, féltékenysége egyre inkább felszínre tört, a nő minden lépését irányítani, ellenőrizni akarta. Az élettársak között egy idő után mindennapossá váltak a veszekedések, melyek alkalmával a rendőr párját durva, megalázó szidalmak kíséretében rendszeresen bántalmazta.

Tüdeje is megsérült

Mint dr. Miskolci László megyei főügyésztől megtudtuk, a párkapcsolatnak – úgy tűnik – az április 28-án késő este történtek vetettek véget, amikor részegen hazatérve vita hevében úgy összerugdosta élettársát, hogy két bordája eltört és a tüdeje is megsérült. A nőt életveszélyes állapotban szállították kórházba, a gyors és szakszerű orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy állapota stabilizálódott és már otthonában lábadozik.

A Miskolci Járásbíróság múlt pénteken elrendelte a rendőr előzetes letartóztatását. Az ügyészségi nyomozás a tanúkihallgatások befejezése után szakértői bizonyítással folytatódik.

ÉM-SZB
hirdetés


hirdet�s