Böőr Zoli a Győrnek (is) szurkol

Böőr Zoltán
Böőr Zoltán
Debrecen, Győr – A korábbi debreceni kedvenc örül, hogy nem kell ellenfélként pályára lépnie a cívisvárosban, bár a szombati bajnoki mérkőzésén már az új csapata, a Győri ETO tagjaként érkezik a cívisvárosba.

Szombaton 18 órától rendezik Debrecenben a DVSC-TEVA–Győri ETO bajnoki labdarúgó mérkőzést; a találkozó egyik pikantériája, hogy az ősdebreceni Böőr Zoltán már a Rába-parti csapat játékosa.

– Természetesen a jelenlegi csapatom sikeréért izgulok majd a szombati meccsen, de azt hiszem egy igazságos pontosztozkodással a Loki és a Győr is jól járna, hiszen mindkét csapatnak nagyon fontos a pontszerzés. Ez az egyetlen olyan meccs, amikor nem a debreceni sikerért szurkolok. A múltamat nem tudom és nem is akarom letagadni: a baráti körben mindig úgy beszélek, mintha még mindig a Loki játékosa lennék – nyilatkozta a HAON-nak Böőr Zoltán, aki a közelmúltban lépett be az apák népes táborába.

A debreceni és a győri vezetők megegyezése értelmében, a középpályás nem léphet pályára a két csapat bajnoki találkozóján. – Már nem egyszer belegondoltam, mennyire nehéz lenne ellenfélként pályára lépni abban a stadionba, ahol mindig a Debrecen győzelméért küzdöttem – éppen ezért lesz majd jó nekem a lelátón szombaton délután.