BOON Sziréna

2019.02.02. 10:13

Piásan, jogsi nélkül karambolozott Ózdon

Ózd - Nem meglepő módon még az elsőbbséget sem adta meg egy körforgalomban Ózdon.

Ózd - Nem meglepő módon még az elsőbbséget sem adta meg egy körforgalomban Ózdon.

Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte abban az ügyben a vizsgálatot, amelyet egy ittas és balesetet okozó járművezetővel szemben folytatott.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 45 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2018. október 18-án, 21 óra 55 perckor Ózdon, a Malom úti körforgalomban nem biztosított elsőbbséget egy másik autónak, így összeütköztek. A rendőrök a 45 éves sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, továbbá a férfi érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!

ÉM


[related-post post_id="4118231"]

[related-post post_id="4109896"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!