BOON Sziréna

2018.01.08. 13:59

Videó: Bukott a kistérségi díler Mezőcsáton

Mezőcsát - Nem sikerült jól annak a mezőcsáti férfinak az év vége, ahogy tervezte, akit az úgynevezett kristály terjesztéséért kaptak el a rendőrök.

Mezőcsát - Nem sikerült jól annak a mezőcsáti férfinak az év vége, ahogy tervezte, akit az úgynevezett kristály terjesztéséért kaptak el a rendőrök.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse egy 41 éves mezőcsáti lakossal szemben. A gyanúsított 2017. december 21-ét megelőzően úgynevezett „kristályt”, azaz új pszichoaktív anyagot szerzett meg, majd tovább értékesítette azt a településen.

Mint Dobi Tamás r. századostól, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, az év vége előtt került képbe a 41 éves férfi, vagyis jutottak a rendőrök olyan információhoz, hogy kábítószert árul. A férfi elfogásához szervezett és összehangolt akcióban a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai vettek részt.

A férfit az otthonában fogták el, ahol készpénzt, új pszichoaktív anyag előállításhoz szükséges eszközöket, kész anyagot, illetve mérleget, tasakokat is lefoglaltak, amelyet az értékesítéshez használt.

A nyomozás során – többek között – vizsgálják a kapcsolati hálóját, hiszen a zsaruk is kíváncsiak rá, hogyan jutott az anyaghoz. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásnak indítványozására, amit az illetékes nyomozási bíró el is rendelt.

ÉM-HI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!