BOON Sziréna

2017.10.07. 09:09

A város segítsége a rendőri munkához: megújult épületben a Szikszói Rendőrőrs

Szikszó - A Start közmunkaprogram keretében építették újjá a szolgálati épületet.

Szikszó - A Start közmunkaprogram keretében építették újjá a szolgálati épületet.

Az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrsének új épületét dr. Ignácz István, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, Füzesséri József, Szikszó polgármestere, Kovács István vezér­őrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes és dr. Vereckei Csaba dandártábornok a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság vezetője adta át.

Összefogás eredménye

Az átadóünnepségen, amelyen jelen voltak a térség településvezetői, Füzesséri József, Szikszó polgármestere elmondta, hogy a város régi vágya valósult meg azzal, hogy új épületet tudott biztosítani a rendőrség számára.

Megtudtuk tőle, hogy Szikszó Önkormányzata a 2016. évi járási Start munka mintaprogram keretében újította fel az épületet, és 36 közmunkás dolgozott rajta, mintegy 50 millió forint volt a beruházás értéke. Az épületet az önkormányzat a Borsod- Abaúj-Zemplén Megyei Rend­őr-főkapitányság részére ingyenesen adta használatba.

Új kocsi is dukált

Kovács István vezérőrnagy, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes beszédében utalt arra, hogy a Szikszói Rendőrőrs munkatársai dolgozhatnak az ország legkorszerűbb szolgálati épületében, és reményét fejezte ki, hogy a bűnüldözésben elért eddigi eredményeik csak gyarapodni fognak. Ennek segítésére átadott használatba az őrs állományának egy vadonatúj szolgálati járművet.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!