BOON Sziréna

2017.09.20. 22:48

Unikornis szagolta ki a „bűnt”

Bükkábrány, Mezőkövesd - A mezőkövesdi rend­őrök Unikornis nevű kutyájuk segítségével fogták el a betörőket.

Bükkábrány, Mezőkövesd - A mezőkövesdi rend­őrök Unikornis nevű kutyájuk segítségével fogták el a betörőket.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse egy 24 éves és egy 19 éves helyi férfival szemben. A bejelentés szeptember 15-én, a reggeli órákban érkezett.

Eltűnt a pénztárgép

A bejelentő elmondta, hogy a családi házának egyik melléképületébe ismeretlen személy betört és onnan egy pénztárgépet tulajdonított el a benne lévő pár száz forinttal. A rendőrök azonnal a családi házhoz mentek és adatgyűjtést, helyszíni szemlét hajtottak végre. Az eljárás során a nyomozók nyomkövető kutyát kértek a helyszínre, amely szolgálati eb azonnal munkához is látott és hamarosan egy helyi portánál jelzett. A rendőrök bementek a házba és a két férfi közül az egyiket a padláson elbújva találták meg. A házkutatás során egy kazánból került elő az ellopott pénztárgép.

A nyomozók a rendőrőrsre előállított két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított értéket pedig visszaszolgáltatták jogos tulajdonosának.

ÉM


[related-post post_id="3533371"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!