BOON Sziréna

2017.07.27. 08:54

Fura vicc: majdnem elvágta barátja nyakát

Kisgyőr, Miskolc - Részegen, viccből akarta imitálni barátja nyakának elvágását egy törött üveggel.

Kisgyőr, Miskolc - Részegen, viccből akarta imitálni barátja nyakának elvágását egy törött üveggel.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy alig 19 éves férfivel szemben. A vádlott fiatal még 2016 júniusában egy nagyobb baráti társaságban szórakozott Kisgyőrben, egyikük házában. A buli során a fiatalok valamennyien fogyasztottak alkoholt.

A későbbi sértett fiatal férfi elejtette üvegpoharát, mely a földön összetört. A szilánkokat összeszedték, melyből egy nagyobb darabot a vádlott vett fel. Pár perccel később odament a sértetthez és nyakát hátulról átkarolva a törött üvegdarabot elhúzta a nyaka előtt. Az ittassága miatt nem igazán tudta kontrollálni cselekvőségét és egy hat centiméter hosszú vágást ejtett a sértett nyakán. Az erősen vérző sebre egy pólót szorítottak és mentőt is akartak hívni, de a sértett ezt nem kérte.

Másnap reggel a sértett otthonában az édesapja hívott mentőt, mert a seb még mindig vérzett. A kórházi ellátás során varrták össze a sebet. Amennyiben a vágás pár milliméterrel arrébb éri, úgy akár a nyaki verőeret is sérthette volna, mely orvosi segítség hiányában rövid időn belül elvérzéshez is vezethetett volna. Az ügyészség a vádlott férfivel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!