BOON Sziréna

2016.09.27. 14:59

Rendőrségi felhívás - Szemtanúk jelentkezését várják, ki látta a balesetet Mályiban?

Mályi, Miskolc - A rendőrök egy Mályiban történt balesettel kapcsolatban kérik tanúk jelentkezését.

Mályi, Miskolc - A rendőrök egy Mályiban történt balesettel kapcsolatban kérik tanúk jelentkezését.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/5211/2016. bűnügyi számon közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettessel szemben.

Mályiban, 2016. szeptember 9-én 15 óra 15 perckor a Széchenyi úton található dohánybolt előtt közlekedett kerékpárral egy 56 éves helyi asszony. A nő ki akart kerülni egy az út mentén parkoló fehér színű személygépjárművet, ám a sofőr hirtelen kinyitotta a gépjármű ajtaját, így a hölgy a kerékpárral elesett. Az ismeretlen férfi a hölgy segítségére sietett, aki akkor apróbb sérüléseihez nem kért orvosi ellátást. Később azonban az asszony fájdalmai erősödtek és kórházi ellátása során megállapították, hogy eleséséből származó sérülése nyolc napon túl gyógyul. A Miskolci Rendőrkapitányság a bejelentést követően, 2016. szeptember 20-án indított eljárást az ügyben, ekkor került sor a helyszíni szemle lefolytatására is.

A rendőrség várja az ismeretlen jármű vezetőjének, illetve azon személyeknek is a jelentkezését, akik a fenti időpontban a megjelölt útszakaszon közlekedtek és látták a balesetet, illetve a történtekkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen, a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3525 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon, hivatali munkaidőben a 46/514-511-es telefonszám 24-43-as mellékén. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámokon a nap 24 órájában fogadja a bejelentők hívásait. Emellett a névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

A rendőrség a bejelentők adatait bizalmasan kezeli. Segítségüket ezúton is köszönjük!

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!