BOON Sziréna

2016.07.23. 14:16

Túl sok vizet ivott a drog miatt, ezért halhatott meg a miskolci lány a Balaton Soundon

Miskolc - A 23 éves Zsófi szó szerint halálra itta magát, olyan sok vizet vett magához, amit szervezete nem tudott elviselni - írja a Blikk.

Miskolc - A 23 éves Zsófi szó szerint halálra itta magát, olyan sok vizet vett magához, amit szervezete nem tudott elviselni - írja a Blikk.

Partidrogot fogyasztott, és arra túl sok vizet ivott – gyakorlatilag ebben halt meg az a miskolci lány, akiről eddig úgy tudták, hogy elesett a Balaton Soundon és beütötte a fejét, ez okozta végzetét.

A Blikk információi szerint O. Zsófia (†23) több tablettát is bevett a tragikus napon, igaz, azt nem lehet tudni, hogy önszántából, netán valaki belecsempészte-e az italába. A szegény lány talán semmit sem sejtett az egészből, csak emésztő szomjúságot érzett. Ez annyira mardosó lehetett, hogy több liter vizet ivott meg nagyon rövid idő alatt, a hirtelen folyadékbevitel pedig agyödémát okozott.

A Blikk úgy tudja, hogy a Budapesten tervezőként dolgozó lány a fesztivál helyszínétől mintegy két kilométerre lévő parkolóban lett rosszul, a mentőket is oda riasztották.

A fesztiválon az egészségügyi személyzetet azzal támadták, hogy megvizsgálták a magát rosszul érző lányt, majd elengedték. A Balaton Soundot szervező cég azonban mást mond. Az ő adatbázisukban nem szerepelt a lány neve az ellátottak között.

– A tragikusan végződő baleset nem a rendezvény helyszínén történt. A fesztivál területén kívüli baleseteket nem a mi orvosi bázisunk látja el, ezért arról hivatalos információkkal nem rendelkezünk. A fesztivál egészségügyi központjának adatbázisában, a sajtóhírekben említett áldozat nevével nem szerepelt ellátás – közölte a rendezvény sajtófőnöke, Vető Viktória. – Általánosságban fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a fesztivál orvosai mindig a megfelelő protokoll szerint járnak el.

A teljes cikk a blikk.hu-n olvasható >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!