BOON Sziréna

2016.04.28. 11:44

Emberölés kísérlete a vád a borsodi szurkáló ellen

Miskolc - Fegyházbüntetés kiszabását kéri az ügyészség a többszörös visszaeső bűnöző férfival szemben.

Miskolc - Fegyházbüntetés kiszabását kéri az ügyészség a többszörös visszaeső bűnöző férfival szemben.

Egy 33 éves férfi háromszor szúrta háton és nyakon haragosát egy zempléni kistelepülésen. Az áldozat életét a jelenlévők mentették meg.

Háromszor is szúrt

Emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség a 33 éves vádlottal szemben.

Tavaly októberében a vádlott férfi és a sértett férfi a falu kocsmájában italozott. A vádlott szóváltásba keveredett a sértettel. Azt nehezményezte, hogy napokkal korábban a sértett bántalmazta a vádlott rokonát. A vita hevében a vádlott elővett egy 11 centiméter pengehosszúságú pillangókést és azzal a sértettet háromszor a nyakán, hátán és az oldalán megszúrta.

A további szurkálástól az mentette meg , hogy a támadóra ráugrott az a rokon férfi, akinek megverését sérelmezte a vádlott. Sikerült elrángatni a sértett közeléből. A feldühödött vádlott azzal távozott, hogy senki ne merje a mentőket vagy a rendőrséget értesíteni.

Idejében jöttek a mentők

A jelenlévők értesítették a hatóságokat. A sértett életét az időben kiérkező mentők szakszerű ellátása mentette meg, ugyanis sérülései a testüregbe hatoltak és a májat is sértették, így életveszélyesek voltak. A fél évvel börtönből szabadulása után ilyen súlyos cselekményt elkövető férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Vele, mint többszörös visszaesővel szemben az ügyészség fegyházbüntetés kiszabását és közügyektől eltiltást indítványozott.

- ÉM-SZB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!