BOON Sziréna

2010.06.07. 15:30

Összedőlt házak Felsőzsolcán

<p>Felsőzsolca - A Miskolci Tűzoltóság egységei folyamatosan járják Felsőzsolca árvízzel sújtott utcáit és az összedőlt épületek száma folyamatosan növekszik.</p>


15:30 | A Miskolci Tűzoltóság egységei folyamatosan járják Felsőzsolca árvízzel sújtott utcáit és az összedőlt épületek száma folyamatosan növekszik.

Jelen ideig (15,27) már 60 lakóépület összedőléséről adtak hírt. Továbbiakban is felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a megrogyott, meggyengült épületekbe önállóan ne menjenek be, kérjék a helyszínen lévő tűzoltók segítségét.


11:45 | Vasárnap éjszaka és hétfő délelőtt a miskolci tűzoltók további 30 lakost mentettek ki az otthonukból Felsőzsolcán.

A vízszint valamelyest csökkent, mivel több helyen átszakították a gátat, de még így is vannak olyan utcák, ahol másfél méteres víz áll. Kollégáink ezidáig összesen 34 összedőlt lakóházról tájékoztatták központunkat, de nagy valószínűséggel ez a szám növekedni fog - tájékoztatta a Borsod Online-t Bódi Zoltán, a Miskolci Tűzoltóság szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!