BOON Sziréna

2010.04.06. 06:56

Rendőri elismerés a mezőkövesdi tűzoltóknak

<p>Mezőkövesd - A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon ünnepélyes keretek között köszöntött két tűzoltót dr. Vasas László r. alezredes kapitányságvezető.</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nevében a kapitány tárgyjutalmat adott át Orosz Péter Gábor tűzoltó törzszászlósnak és Csörgő Tibor tűzoltó törzsőrmesternek egy rablás elkövetőjének sikeres elfogásáért.

Történeti háttér

Február 12-én Mezőkövesd utcáján fényes nappal kiraboltak egy idős férfit. A szépkorú sértett táskáját a benne lévő értékekkel együtt a rabló megszerezte,majd elmenekült a helyszínről. A helyi Tűzoltó Parancsnokság ablakából két hivatásos tűzoltó felfigyelt a rablásra, amit megakadályozni már nem tudtak, de azonnal értesítették a rendőrséget, illetve a tettes nyomába eredtek. Így sikerült elfogni azt a mezőkövesdi férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

- B.-A.-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!