BOON Sziréna

2008.09.23. 19:08

Útnak indult a "Police-Mobil" Miskolcon

<p>Miskolc - "Police-Mobil" néven bűnmegelőzési információs buszt mutatott be és indította útjára a megyei rendőr-főkapitányság Miskolcon.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Útnak indult a Police-Mobil Miskolcon"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_tnak_indult_a__Police_Mobil__Miskolcon/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Útnak indult a Police-Mobil Miskolcon" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-police-mobil_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Kedden „Police-Mobil” néven bűnmegelőzési információs buszt mutatott be és indította útjára Dr. Vereckei Csaba r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője. A preventív „turné” első állomása a miskolci Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola volt.
A bűnmegelőzési szakemberek - az iskolai bűnmegelőzési oktatási és az általános kommunikációs tevékenységet részben Új alapokra helyezve - filmvetítéssel, bemutatókkal, drogteszttel, előadásokkal hívták fel a tanulók és a pedagógusok figyelmét a különböző veszélyhelyzetekre, a megelőzés fontosságára. Ebből az alkalomból a Rendőrségi Múzeum drogprevenciós kiállítását is megtekinthették az iskolában a diákok és tanáraik.
A „P-Mobil” turné keretében a bűnmegelőzési szakemberek a megye legkülönbözőbb településein kívánnak a jövőben megjelenni és érdemben termi figyelem felhívással, oktatással a fiatalkorúakra és idősekre leselkedő veszélyek ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!