BOON Sziréna

2008.08.27. 07:09

Telefonon fültanúja volt férje kirablásának

<p>Harsány - A Harsányban éjszaka kirabolt férfi semmire nem emlékezett, amikor másnap reggel felébredt saját ágyában. Azt azonban észrevette, hogy a támadók eltörték a csontját...&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><STRONG>&#160;A Büntető törvénykönyv</STRONG></A></p>

A különös rablás a Kossuth utcán történ, augusztus 25-én, amikor éjfél után bandukolt haza az italmámoros férfi. A támadásnak szemtanúja nem volt, de a véletlennek köszönhetően, az útonállást egyenesben hallotta, mintegy fültanúként kísérhette végig a férfi felesége. Az ismeretlen elkövetők lecsapása előtt nem sokkal ugyanis a férfi még felhívta mobilon a feleségét. A bejelentkezés végén azonban nem kapcsolta ki a készüléket.

Az egyelőre ismeretlen rablók végül a férfi készpénzét és mobiltelefonját magukhoz véve távoztak a zsákmánnyal.
Az értéktárgyától és készpénzétől erővel megfosztott férfi másnap reggel az ágyában ébredve döbbent rá, hogy kirabolták. Arra azonban nem emlékezett, hogy mi is történt az utcán valójában.

Az alkoholmámor elmúlása után azonban kisebb fájdalmai voltak, és miután a kórházba ment megállapították, hogy a kulcscsontját eltörték a rablók. Ezért a rendőrség rablás és súlyos testi sértés miatt indított nyomozást a tettesek kézre kerítése érdekében.

Kapcsolódó cikkek:

Lassan már félve megyünk ki az utcára...
Aggasztó mértékűvé vált a garázdaságok, a személy elleni erőszakok és betöréses lopások száma. Nem kellően elrettentő a törvény? Nincs elég rendőr? Segít a bajba jutottnak a másik ember?

Baltával lecsapta és megerőszakolta az idős nőt
Gadna, Miskolc - Meghosszabították előzetes latartóztatását a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel és nemi erőszakkal gyanúsított gadnai férfinak a minap a Miskolci Bíróságon. 

Újabb parkolóőr-verés Miskolcon
Ismét megvertek egy parkolóőrt Miskolcon. A Régió Park munkatársa és a két autós a Zsolcai kapuban került szóváltásba, az autósok végül megütötték a parkolóőrt.

Hadüzenet az utcai örömlányoknak és kuncsaftjaiknak Miskolcon
A védett övezetek prostituáltmentessé tétele érdekében kezdett akcióba a rendőrség Miskolcon - immár a kuncsaftok ellen is eljárnak. Együtt viszik be az örömlányt szexpercekre áhítozóval.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!