BOON Sziréna

2008.07.01. 14:40

Karóba húzott macska Szirmán

<p>Szirma - Karóval átszúrt macskatetem hevert Szirma egyik utcáján. A brutális állatkínzásról helyi lakosok értesítették a Borsod Onlinet. <STRONG>Figyelem:&#160;a cikket és a&#160;felvételeket csak erős idegzetűek olvassák el/nézzék meg!</STRONG>&#160;<DIA alt="Karóba húzott macska Szirmán" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kar_ba_h_zott_macska_Szirm_n/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Karóba húzott macska Szirmán" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-macskas-video2_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-macska-szirma2_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160; <A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-Macska-vide%C3%B3-001_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<DIA alt="Karóba_húzott_macska_Szirmán2" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kar_ba_h_zott_macska_Szirm_n2/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Karóba_húzott_macska_Szirmán2" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Olvasói bejelentés érkezett szerkesztőségünkbe kedd délelött, miszerint Szirmán egy karóval átszúrt macskatetem található. Kollegáink azonnal a helyszínre mentek, ahol a Halom utcában találtak rá a járdán heverő macskatetemre, aminek szájából egy 70-80 centiméter hosszúságú karó lógott ki. Ezzel döfték át a testét. Látható volt, hogy a macska ráharapott a karóra, amiből feltételezhető, még életben volt a karóba húzás pillanatában.

Valószínűleg nem helyben követték el a brutális cselekményt, mivel nincsenek vérnyomok a helyszínen, illetve a postás elmondása szerint 9 óra 30 perckor még nem látta ott a tetemet.

A környékbelieket kérdezgetve megtudtuk, komoly létszámú macskapopuláció lelhető fel az utcában, valószínűnek tartják, hogy azok közül lehet az egyik.
A járdán közlekedők a tetemet nagy ívben kikerülik, ugyanis már méterekről lehet érezni a döglegyekkel belepet tetem szagát. Kollegáink felvették a kapcsolatot az állatsegítőkkel, akik átirányítottak minket az állategészségügyi hatósághoz, akik tájékoztatásunkra elszállítják a helyszínről a brutálisan meggyilkolt macska tetemét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!