boon-sportoldal

2017.04.28. 14:42

Maraton: vasárnapig még lehet előnevezni

Miskolc - Június közepén Miskolcon két sportág két nemzetközi viadalán indulhatnak a sportbarátok.

Miskolc - Június közepén Miskolcon két sportág két nemzetközi viadalán indulhatnak a sportbarátok.

A 6. Maratoni Hétvégére – kortól, nemtől függetlenül – a terepfutás és a terepkerékpározás kedvelőit várják a Királyasztalon kijelölendő „erdei stadionba”. A jubileumi, 25. Bükki Hegyi Maraton–Kisgyörgy Ádám Emlékversenyt 2017. június 17-én, szombaton rendezi meg a Marathon Club SE. 3,5 km-től a kis maratonon és félmaratonon át a klasszikus maratoni távig kínálnak megméretési lehetőséget a futás és a természet szerelmeseinek. Az egyéni számok mellett maratoni váltók (4×10,5 km) is összemérhetik tudásukat. Az esemény aktuális előnevezési határideje 2017. április 30. Előnevezés, a verseny egyedi technikai pólójának megrendelése, további információk, fotók a www.maratonclubmiskolc.hu és a www.hegyimaraton.hu oldalakon található.

A 6. Maratoni Hétvége másnapján, 2017. június 18-án, vasárnap, azonos helyszínen rendezik meg a 6. Kondenzgyík Maraton elnevezésű nemzetközi terepkerékpáros viadalt, melyről a www.miskolcmaraton.hu oldalon lehet tájékozódni. Ugyanitt már lehetőség van az előnevezésre is! Azok a sportemberek, akik szombaton futnak legalább 10,5 km-t, illetve vasárnap minimum 28 km-t kerékpároznak, kiérdemlik a „Dou­ble Finisher”-pólót. A legkeményebbek, akik maratont futnak és legalább 56 km-t kerékpároznak, versenybe szállnak a „Double Finisher Extra” vándorserlegért és különdíjért.

ÉM-SZIS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!