boon-sportoldal

2016.09.07. 09:45

Tállai András tagja lett az NB I-es bizottságnak

Mezőkövesd, Miskolc - A kövesdi labdarúgó­klub vezetője szövetségi megbízatást kapott.

Mezőkövesd, Miskolc - A kövesdi labdarúgó­klub vezetője szövetségi megbízatást kapott.

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége a napokban tartott ülésén személyi kérdésekben (is) döntött. A testület szeptember 1-i hatállyal Tállai Andrást, a Mezőkövesd Zsóry FC élvonalbeli csapatát tulajdonló Mezőkövesdi SE elnökét (aki civilben a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára, Mezőkövesd és térsége országgyűlési képviselője, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke) 2020. június 30-ig az NB I-es bizottság tagjává kinevezte.

Az elnökség ugyancsak kinevezte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei társadalmi elnökség tagjait is: Bihall Tamást, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökét, Deák Attilát, az Észak-Üvért Zrt. tulajdonos-vezérigazgatóját, Oláh Ferencet, a DVTK egykori sokszoros olimpiai válogatott labdarúgóját, a klub tanácsadó-testületének tagját, Soltész Zoltán abaújszántói vállalkozót, a város volt polgármesterét és Vasas Csabát, a Bükkzsérci LE elnökét, a község polgármesterét.

A társadalmi elnököt – Tatárka Józsefet, Mád polgármesterét – mint ismeretes, már korábban kinevezték.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!