boon-sportoldal

2012.07.11. 10:16

Pop visszatér a cigándiakhoz

A hét végre kialakulhat a harmadosztályú bodrogköziek kerete, ezt tervezi a tréner.

A hét végre kialakulhat a harmadosztályú bodrogköziek kerete, ezt tervezi a tréner.Hétfőn elkezdte a felkészülést a 2012/2013-as bajnoki szezonra a Cigánd SE NB III-as labdarúgó csapata; a mintegy hat hetes alapozás során – az edzések mellett – tíz felkészülési mérkőzést is játszik az együttes. Amint azt Kocsis János edző az Észak-Magyarországnak elmondta: az első foglalkozáson 24-en vettek részt, közte próbajátékosok is. Az már korábban eldőlt, hogy távozik a bodrogköziektől Gazsi Ferenc, Szabó Tamás, Deák István, Dolhai Máté, Török István és Kántor Ferenc, míg a CSE-nél folytatja pályafutását Pop Marius Vasile (aki korábban állt a klub szolgálatában), Deme Attila (Kótaj) és Steve Simtchatcha (Kemecse), valamint a kölcsönből visszatérő Prókai Péter (III. Ker. TUE) és Csáki Tamás (Gyulaháza).

– Szeretnénk még további két-három labdarúgót igazolni, ez a hét remélhetőleg választ ad a nyitott kérdésekre – fogalmazott Kocsis János, hozzátéve: olyan játékosokat kívánnak megszerezni, akik hosszú távon segíteni tudnak a csapatnak.

Az ősz közepétől

Kulcskérdés a cigándiaknál Roszel Róbert, a Diósgyőrt is megjárt csatárról köztudott, hogy az év eleji, Borosi teremtornán keresztszalag-szakadást szenvedett.

– Robi a műtét utáni szokásos rehabilitációt végzi, lassan elkezdhet futni – mondta Kocsis János. – Bízom benne, hogy az őszi szezon második felében, a 6-8. fordulótól már a rendelkezésünkre állhat. A klub teljes mellszélességgel kiállt mellette a nehéz helyzetben, azért, mert mind emberként, mind játékosként rászolgált, biztosak vagyunk benne, hogy mindezt a gyepen gólokkal fogja meghálálni.

Az NB III-as pontvadászat augusztus 18-án rajtol.

ÉM-MI

 Meccsek

Pénteken egy négy csapatos villámtornát (a mérkőzések 2x30 percesek lesznek) rendez a klub, azon apropóból, hogy hivatalosan most adják át a felújított, kibővült öltöző-komplexumot.

A program:

14.00: MFK Zemplín Michalovce (szlovák) – Kazincbarcikai SC

15.00: Cigánd SE – Mezőkövesd-Zsóry

16.30: a 3. helyért

17.30: döntő

A torna megtekintése a szurkolóknak ingyenes. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!