boon-sportoldal

2012.03.05. 11:06

Megyei I. osztály: visszalépett a Gönc

Egy találkozóval minden fordulóban kevesebbet játszanak a megyei labdarúgó bajnokság elit osztályában.

Egy találkozóval minden fordulóban kevesebbet játszanak a megyei labdarúgó bajnokság elit osztályában.Amire napok óta számítani lehetett, bekövetkezett: a Gönci VMSE elnöke hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy felnőtt és ifjúsági együttesüket is visszaléptetik a megyei I. osztályú bajnokság tavaszi idényétől.

– Elért minket a végzet – fogalmazott Varga László, a klub elnöke. – Megírtam levelünket a szövetségnek, döntésünk okaként a pénzhiányt neveztem meg, de nincsenek játékosaink sem, szinte mindenki máshová igazolt tőlünk. Nagyon remélem, hogy a gönci labdarúgás ezzel nem hal meg és valamikor újjászervezzük együtteseinket, hiszen tárgyi feltételeink adottak és egyszer az anyagi helyzetünk is javulni fog. Jómagam ilyen-olyan tisztségben húsz esztendeig szolgáltam a sportágat a városban, az elnöki tisztséget 2003-tól töltöttem be, így most egy kicsit én is meghaltam...

Szabadnapos lesz

A Gönc visszalépése után a szövetségben nem készítenek új sorsolást. Az abaújiak felnőtt és ifjúsági gárdáinak soros ellenfelei szabadnaposak lesznek, a 3 pontot pedig 3-0-ás gólkülönbséggel kapják majd meg.

ÉM-KT

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!