boon-sportoldal

2012.01.22. 11:04

Petus Pál lett a tavalyi év legjobb játékvezetője

A Herman Ottó Gimnnázium éttermében szombaton este tartották a megyei labdarúgó játékvezetők bálját.

A Herman Ottó Gimnnázium éttermében szombaton este tartották a megyei labdarúgó játékvezetők bálját.A hagyományos eseményre eljött a Miskolchoz sok szállal kötődő Vágner László, a Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottságának alelnöke (aki rövid hozzászólásában a síposokat érintő struktúrális változásokról beszélt), míg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetséget dr. Engel György alelnök képviselte. Szólt a megjelentekhez Pecze István, a megyei szövetség játékvezetői bizottságának elnöke is. Kiemelte, hogy a keretek tagjai helytálltak a különböző osztályú mérkőzéseket és büszkén említette, hogy az országos és nemzetközi keretekben remekül foglalkoztatják szűkebb pátriánk dirigenseit.

A legjobbak

A hajnalig tartó bál előtt adták át a legjobbaknak járó elismeréseket. Az Év játékvezetője: Petus Pál. Az Év asszisztense: Czél István. A legeredményesebb pályája elején járó játékvezető: Márkus Péter. 40 éve vizsgázott: Károlyfalvi István.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!