boon-sportoldal

2011.11.04. 12:27

Labdarúgó fegyelmi határozatok

A Magyar Labdarúgó Szövetség B.-A.-Z. Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottságának határozatai.

A Magyar Labdarúgó Szövetség B.-A.-Z. Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottságának határozatai.Az elmúlt fordulókban a felnőtt bajnokikon kiállított játékosok ügyében úgy határozott, hogy Spisák Dávid (Bodrogkisfalud) 2, Kosztek Erik (Aszaló), Kiss Dávid (Dédestapolcsány), Bujnóczki Máté (Garadna), Glonczi Csaba (Szalaszend), Erdei József (Mikóháza), Fodor János (Kenézlő) Nedeczki Ferenc (Kenézlő), Nagy Gyula (Tokaj), Kardos Gergő (Mályi), Jaksi Norbert (Vatta) és Vas Béla (Vatta) 1-1 mérkőzésen nem léphet pályára. 

Egyéb fegyelmi határozatok

Az elmaradt Szikszó-Tomor-Lak – Sátoraljaújhely U19-es találkozó 3 bajnoki pontját 3-0-s gólkülönbséggel a Szikszó-Tomor-Lak kapta meg, a Sátoraljaújhely első ki nem állás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Az elmaradt Emőd – Gönc U19-es találkozó 3 bajnoki pontját 3-0-s gólkülönbséggel az Emőd kapta meg, a Gönc első ki nem állás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

A Tokaj rendezési hiányosság miatt írásbeli figyelmeztetésben részesült.

Ruszó Norbert, parasznyai labdarúgó ügyében a fegyelmi eljárás megszüntették.

Jenei István, a Varbó U19-es csapatának vezetőjét 2011. április 30-ig mindennemű sportszakmai tevékenységtől eltiltották, a Varbó U19-es csapatától jogosulatlan játékos szerepeltetése miatt 2 büntetőpontot levontak.

A Garadna, és a Mikóháza U19-es csapatai létszámhiányos kiállás miatt írásbeli figyelmeztetésben részesültek.

A Nyírjes-Szirma késése miatt elmaradt Szentistván – Nyírjes-Szirma U19-es találkozó 3 bajnoki pontját 3-0-s gólkülönbséggel a Szentistván kapta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!