boon-sportoldal

2011.10.17. 13:18

Megköszönte Paco a közönség segítségét

A Diósgyőr (másik) kiváló spanyol középpályása is feliratkozott az NB I góllövőlistájára.

A Diósgyőr (másik) kiváló spanyol középpályása is feliratkozott az NB I góllövőlistájára.Francisco Gallardo volt a mérkőzést követő sajtótájékoztató egyik ,,játékos alanya” diósgyőri részről, aki egy magyar feliratos pólóban ("Bence gyógyulj meg, a DVTK veled van"!) jelent meg.

- Bencével a héten találkoztunk az egyik kórházban, a csontvelőtranszplantációs osztályon, és másnap kezdődött a kezelése. Azóta azon gondolkodtunk, mivel tudnánk még rajta segíteni, őt támogatni, s ezt találtuk ki - jelezte az ezen a meccsen is rengeteget futó középpályás, aki a góljára így emlékezett: - Csak vittem, vittem a labdát, aztán ellőttem, ami nagyon jól sikerült...

Meg kell szokni

Paco bevallotta, nagyon várta már, hogy a kapuba találjon, hiszen egy futballista számára nincs ettől jobb, kellemesebb érzés. Kívülről mintha a vasárnapi születésnapos, Luque ,,alá" is dolgoztak volna, hogy neki is sikerüljön ugyanez - állapítottuk meg, mire Gallardo ezt válaszolta.

- Igen, próbálkoztunk vele, de José az a típusú játékos, aki ugyanúgy boldog, ha nem ő szerzi a gólt, gólokat, csak győzzön a csapat - hangsúlyozta a DVTK 7-es mezét viselő játékos.

Ezen túl megtudtuk még, reméli, hamarosan megtörik a jég, ami a csapat idegenbeli nyeretlenségét illeti, aztán azt is, hogy nem igazán nézegeti a tabellát, mert szerinte mindig a következő meccs a legfontosabb, hogy azon meg legyen a három pont.

- Köszönjük a segítséget a közönségnek - tartotta fontosnak ezt is elmondani Paco, aki a hideg időjárásról eképpen fogalmazott: - Még sosem játszottam ilyen alacsony hőmérsékleti viszonyok között, de meg kell szoknom, alkalmazkodnom kell hozzá.

ÉM-MI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!