boon-sportoldal

2011.10.13. 11:03

Abdouraman Franciaországba tart?

Hetek óta tartja magát az a pletyka, mely szerint a DVTK kameruni védekező középpályása, Mohamadou Abdouraman a szezon végén távozik az Andrássy útról, ugyyanis előszerződése van egy francia együttessel.

Hetek óta tartja magát az a pletyka, mely szerint a DVTK kameruni védekező középpályása, Mohamadou Abdouraman a szezon végén távozik az Andrássy útról, ugyyanis előszerződése van egy francia együttessel. – Ez érdekes, mert nem tudok ilyenről – csodálkozott a híren Dudás Hunor. – Abdouramannak még több mint két évig szól a DVTK-val kötött szerződése, és ha bármelyik klubnak olyan szándéka lenne, hogy játékosunkat megszerezze, annak először velünk kellene tárgyalnia, márpedig ilyen megkeresés eddig nem történt.

Abdouraman piaci értéke egyébként – a transfermarkt.de szerint – az elmúlt egy évben folyamatosan emelkedett, jelenleg 250 000 euro (kb.: 73 millió Ft), s ha valaki például ennek a dupláját ajánlaná a Diósgyőrnek, azon már érdemes lenne elgondolkodni...

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!